Szakmai múltunk immár három évtizedre tekint vissza; családi vállalkozásunk – több vállalkozási formában – 1982-től folyamatosan az építőiparban tevékenykedik. Időközben, a felnövő generáció is csatlakozott a munka világához és 2006-ban, egymást erősítve, jött létre a Bésaléel Mérnöki, Szolgáltató és Kivitelező Kft.

Megrendelőink számára széles körű szolgáltatást biztosítunk: vállalkozásunk tevékenységi köre felöleli a bonyolítást, tervezést, generál-kivitelezést illetve vállaljuk ezek részfeladatainak végrehajtását, kivitelezését is. Továbbá, épület-fenntartási és karbantartási munkákat is végzünk.  Van rá kapacitásunk, hogy egyszerre akár párhuzamosan több feladatkört is ellássunk.

Cégünk alkalmazásában jól összeszokott kivitelezői csapat áll, saját dolgozói létszámmal az összes építőmesteri munkákat teljes körűen végezzük el. A gépészeti munkákat az évek során kipróbált, rostákon átment, és bevált partnereinkkel végezzük.
Minden esetben elsődlegesnek tartjuk az előzetes igényfelmérést, hogy az összes fontos, illetve lényeges dologra időben fény derüljön. A munkálatok során törekszünk a folyamatos kapcsolattartásra, a rendszeres konzultációkra. Szívesen segítünk a felmerülő kérdések megoldásában, illetve rugalmasan igyekszünk teljesíteni a menet közben felmerülő elképzeléseket is.

Minden típusú munka esetében elsődleges célunk, hogy a Megrendelő érdekeit, igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva, megbízható és minőségi megoldást kínáljunk korrekt ár/érték arányban.